Search
Monday, July 15, 2024 ..:: Home ::..   Login
 Qontakt Minimize
Vrijeme je da obnovim ovu kućicu. Novi mail je thedarkomacan na gmejlu.

Odgovaram za a) 7-9 minuta, ako smislim neku glupost, b) 7-9 dana, u prosjeku, c) 7-9 godina ako vas baš ne volim.

 Print   
 muQtašenje Minimize
Da, na ovom sajtu ima BESPLATNIH STRIPOVA koji su rezultat bar tri radne aQcije i nekih trenutaka ludila. Pa krenimo od svježijih:

SELAMALEJKUM, GENERALE - Ej bounafajd grefik novel. Or ej nouvelet, et list.

PONEDJELJAQ - tjedni web magacin!

TENA U VREĆI - "moj je cijeli život qonceptuala"!

OBUQA - škola političke kariqature Vlade Šagadina: Bilo je časno živjeti sa "Carstvom hladovine"!

MAX JAGUAR - Kamen koji odbaciše graditelji postade kamen zaglavni!. Iz pasice Milana Jovanovića, dodavana iz ruke u ruku, raste pustolovina, nemilosrdno kritizirana za čitateljski užitak.

DUGIN IZAZOV - kolor bez kolora, jer je Matt Madden rekao da se tako mora. Link vodi na Forum gdje se svačiji prilozi talože.

OBRAČUN - je moja serijalizirana i krvava prepirka s brojnim kreacijama. Link vas vodi na Forum gdje strip možete čitati redom

PROJEKT STOTE STRANICE - razni ljudi, po izvornoj zamisli Jasona Turnera, adaptiraju 100. stranicu neke drage si knjige. Link vodi na Forum gdje se iste gomilaju.

NATRAG - je strip koji, na Mejinu inicijativu, hrpa manijaka crta a kako drukčije nego od zadnje pasice prema prvoj. Link vodi na Forum gdje je svih 40 i kusur pasica na okupu.

STRIP CITY - su meta-rasprave o mediju stripa nastale od ekipe znane kao "Regočevci". Klik kako biste svih 15 epizoda pročitali kronološki.

REGOČ - je legendarni strip po kojem su Regočevci dobili ime. Link ne vodi na Forum nego na javaskript, ali sva objašnjenja su vam ondje.

Najposlije, JASPIS - je strip kojeg sam crtao sa 17, 18 pa i s 23 godine, a objavio kad sam otvorio blog. Grozan je, ali je okej.:)

PS Hvala Markosu na javaskriptovima i Shuckeyju na sređivanje svega na Forumu!

***

Za još bespla stripova pogledajte: 24satnocrtanjestripa.com

 Print   
 Qatalog Minimize
Hover here, then click toolbar to edit content

 Print   
 Blogoreja Minimize
Author: darkomacan Created: 6/30/2008 6:34 PM
Mentorova iliti moja izdanja

By darkomacan on 8/16/2008 8:02 AM

A izašla je i kompilacija mojih gegova na SF-teme iz Siriusa, Future i inih mjesta. 60 i nešto stranica za manje od 60 kuna (59). Prvih sto kupaca dobiju gratis i svesku Bočka, a sve skupa je tiskano u 300 kom tako da neće (predugo) potrajati.

Evo naslovne:

Photobucket

A evo i privjua!

***

A evo i obavijesti koju nećete naći na drugim mjestima gdje reklamiram BOČKA: mislim da je dvadeset godina bilo dosta. Lik nije moj, maskota je SFere, dosta sam ga pazio ... red je da ga preuzme netko s više entuzijazma i upućenost u trenutačni SF. Jedan autor ...
Read More »

By darkomacan on 8/15/2008 6:37 AM

E, napokon je i to gotovo! Dok Joža traži greške u otisnutom, vi ih već možete kupiti (to jest, mogli biste da nije danas praznik)! 270 strana, 129 kuna za broširano izdanje (kartonirano izlazi krajem rujna i bit će po 179 kuna), a ima i privju od pedeset stranica (i 4 megabajta).

A evo i naslovnice, da bude šareno:

Photobucket

(mcn)

By darkomacan on 7/1/2008 10:00 AM

U striparnicama (zagrebačkim) od dana jučerašnjeg, 84 strane za 23 kune, specijal posvećen najsuvislijoj strip-grupi u svježem pamćenju - Emisiji emocija.

Photobucket

(mcn)


 Print   
 šljaQa Minimize

 Print   
 linQovi Minimize

 Print   
 Arhiva Minimize

  
 Lista blogova Minimize

 Print   
Copyright 2009.-2012. by Darko Macan   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2024 by DotNetNuke Corporation