Search
Friday, April 19, 2024 ..:: Home ::..   Login
 Qontakt Minimize
Vrijeme je da obnovim ovu kućicu. Novi mail je thedarkomacan na gmejlu.

Odgovaram za a) 7-9 minuta, ako smislim neku glupost, b) 7-9 dana, u prosjeku, c) 7-9 godina ako vas baš ne volim.

 Print   
 muQtašenje Minimize
Da, na ovom sajtu ima BESPLATNIH STRIPOVA koji su rezultat bar tri radne aQcije i nekih trenutaka ludila. Pa krenimo od svježijih:

SELAMALEJKUM, GENERALE - Ej bounafajd grefik novel. Or ej nouvelet, et list.

PONEDJELJAQ - tjedni web magacin!

TENA U VREĆI - "moj je cijeli život qonceptuala"!

OBUQA - škola političke kariqature Vlade Šagadina: Bilo je časno živjeti sa "Carstvom hladovine"!

MAX JAGUAR - Kamen koji odbaciše graditelji postade kamen zaglavni!. Iz pasice Milana Jovanovića, dodavana iz ruke u ruku, raste pustolovina, nemilosrdno kritizirana za čitateljski užitak.

DUGIN IZAZOV - kolor bez kolora, jer je Matt Madden rekao da se tako mora. Link vodi na Forum gdje se svačiji prilozi talože.

OBRAČUN - je moja serijalizirana i krvava prepirka s brojnim kreacijama. Link vas vodi na Forum gdje strip možete čitati redom

PROJEKT STOTE STRANICE - razni ljudi, po izvornoj zamisli Jasona Turnera, adaptiraju 100. stranicu neke drage si knjige. Link vodi na Forum gdje se iste gomilaju.

NATRAG - je strip koji, na Mejinu inicijativu, hrpa manijaka crta a kako drukčije nego od zadnje pasice prema prvoj. Link vodi na Forum gdje je svih 40 i kusur pasica na okupu.

STRIP CITY - su meta-rasprave o mediju stripa nastale od ekipe znane kao "Regočevci". Klik kako biste svih 15 epizoda pročitali kronološki.

REGOČ - je legendarni strip po kojem su Regočevci dobili ime. Link ne vodi na Forum nego na javaskript, ali sva objašnjenja su vam ondje.

Najposlije, JASPIS - je strip kojeg sam crtao sa 17, 18 pa i s 23 godine, a objavio kad sam otvorio blog. Grozan je, ali je okej.:)

PS Hvala Markosu na javaskriptovima i Shuckeyju na sređivanje svega na Forumu!

***

Za još bespla stripova pogledajte: 24satnocrtanjestripa.com

 Print   
 Qatalog Minimize
Hover here, then click toolbar to edit content

 Print   
 Blogoreja Minimize
Author: darkomacan Created: 2/29/2012 5:09 PM
Onlajn strip-kaqofonija.

By darkomacan on 2/27/2012 2:09 AM

Zašto mrzim ponedjeljke? Ne mrzim ih više jer odsad ponedjeljkom na ovom blogu ima stripova! Očekivanja su i opet premašena (što možda govori više o mojim očekivanjima nego o premašnoj sposobnosti ostatka svijeta) pa stripova ima, a nekih sam se mirne duše mogao i odreći. Zato, bez puno pompe, navucimo klompe i pogledajmo onu polovicu pristiglih radova koji su se kvalificirali za objavljivanje!

Domagoj Rapčak:

Photobucket

(Domagoj napominje da je svaka sličnost s imenom, izgledom i navadama određenih etabliranih domaćih autora posve slučajna. Određeni etablirani domaći autori to ne vjeruju.)

Goran Duplančić:
Read More »

By darkomacan on 2/20/2012 1:13 AM

... nije zamjena za tjedniQ, ali je slična inicijativa. To jest, pokušaj da domaći gacatelji vebom imaju bar jedan dan i jedno mjesto na kojem znaju da ih uvijek čeka neki svjež web strip. Pa je zamisao da mi šaljete (prema donjim uvjetima) svoje stripove i da onda oni budu svakoga ponedjeljqa ovdje naslagani. Za razliku od tjedniQa, ovdje se ne bi tražile ni serije ni redovitost, ali ako nešto imate i kad god imate - dajte.

Danas je, logično, tu samo moj strip koji ne bi trebalo biti teško nadmašiti:

Photobucket

A idući tjedan tu ih može biti više, svakojakih i kojekakvih, vaših.

Uvjeti:

Read More »


 Print   
 šljaQa Minimize

 Print   
 linQovi Minimize

 Print   
 Arhiva Minimize

  
 Lista blogova Minimize

 Print   
Copyright 2009.-2012. by Darko Macan   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2024 by DotNetNuke Corporation