Search
Tuesday, July 23, 2024 ..:: Home ::..   Login
 Qontakt Minimize
Vrijeme je da obnovim ovu kućicu. Novi mail je thedarkomacan na gmejlu.

Odgovaram za a) 7-9 minuta, ako smislim neku glupost, b) 7-9 dana, u prosjeku, c) 7-9 godina ako vas baš ne volim.

 Print   
 muQtašenje Minimize
Da, na ovom sajtu ima BESPLATNIH STRIPOVA koji su rezultat bar tri radne aQcije i nekih trenutaka ludila. Pa krenimo od svježijih:

SELAMALEJKUM, GENERALE - Ej bounafajd grefik novel. Or ej nouvelet, et list.

PONEDJELJAQ - tjedni web magacin!

TENA U VREĆI - "moj je cijeli život qonceptuala"!

OBUQA - škola političke kariqature Vlade Šagadina: Bilo je časno živjeti sa "Carstvom hladovine"!

MAX JAGUAR - Kamen koji odbaciše graditelji postade kamen zaglavni!. Iz pasice Milana Jovanovića, dodavana iz ruke u ruku, raste pustolovina, nemilosrdno kritizirana za čitateljski užitak.

DUGIN IZAZOV - kolor bez kolora, jer je Matt Madden rekao da se tako mora. Link vodi na Forum gdje se svačiji prilozi talože.

OBRAČUN - je moja serijalizirana i krvava prepirka s brojnim kreacijama. Link vas vodi na Forum gdje strip možete čitati redom

PROJEKT STOTE STRANICE - razni ljudi, po izvornoj zamisli Jasona Turnera, adaptiraju 100. stranicu neke drage si knjige. Link vodi na Forum gdje se iste gomilaju.

NATRAG - je strip koji, na Mejinu inicijativu, hrpa manijaka crta a kako drukčije nego od zadnje pasice prema prvoj. Link vodi na Forum gdje je svih 40 i kusur pasica na okupu.

STRIP CITY - su meta-rasprave o mediju stripa nastale od ekipe znane kao "Regočevci". Klik kako biste svih 15 epizoda pročitali kronološki.

REGOČ - je legendarni strip po kojem su Regočevci dobili ime. Link ne vodi na Forum nego na javaskript, ali sva objašnjenja su vam ondje.

Najposlije, JASPIS - je strip kojeg sam crtao sa 17, 18 pa i s 23 godine, a objavio kad sam otvorio blog. Grozan je, ali je okej.:)

PS Hvala Markosu na javaskriptovima i Shuckeyju na sređivanje svega na Forumu!

***

Za još bespla stripova pogledajte: 24satnocrtanjestripa.com

 Print   
 Qatalog Minimize
Hover here, then click toolbar to edit content

 Print   
 Blogoreja Minimize
Author: darkomacan Created: 6/15/2008 5:21 PM
dnevniQ

By darkomacan on 8/27/2008 6:22 PM

Photobucket

(mcn)

By darkomacan on 8/25/2008 6:20 AM

... teško da mogu postavljati nove dnevniQe (a vjerojatno su ionako jednolični). Ali zato mogu povremeno staviti neke od starih favorita koji se do sada nisu, nekim slučajem, našli na webu:

Photobucket

mcn

By darkomacan on 8/13/2008 6:37 AM

Photobucket

(mcn)

By darkomacan on 8/8/2008 12:48 AM

... se kod mene sastoji u tome da u ovih mjesec dana prije godišnjeg pokušam napraviti posla za dva mjeseca, kako bih na godišnjem možda malo odmakao neumoljivom rasporedu. Pa sam tako u jednom danu najčešće i scenarist i crtač i urednik i nakladnik i ... zaboravio sam ono peto. Kreten, valjda.

Te tako, progris riport: od deset OEL mangi (svezaka, ne serija) koje će jedan naš značajni novinski nakladnik puknuti na kioske za jedno tjedan dana, evo sam koliko maločas završio korekcije prijevoda pete. Jutros su bile korekcije upisa druge, između toga dvije table XI. epizode Sergeja (treća i četvrta). Irena nas je prijavila na Interliber, Joža je donio prvi draft prijevoda šeste OEL mange i izvješće od napretku Džukina albuma, prije spavanja možda mi još uspije baciti prvi pogled na Spaghetti Brotherse za Markosa (moja zadnja tri Kena - 57. do 59. - su redigirana!) ili izvući okvire za sutrašnje Sergeje.

Čitaju se usporedo knjižica "Cartooning" Ivana Brunett ...
Read More »

By darkomacan on 8/7/2008 12:05 AM

Photobucket

(mcn)

By darkomacan on 8/2/2008 10:18 AM

... dobijete i danas dnevniQ jer mi se ne da ekstra misliti.

Photobucket

(mcn)

PS Ima na mcn-blogu apdejt - svaka dva dana nova pifdarija. Bez Qretena, zasad.

By darkomacan on 8/1/2008 10:11 PM

Photobucket

(mcn)

By darkomacan on 7/31/2008 9:10 PM

Jučer ...

Photobucket

... danas ...

Photobucket

... sutra?

(mcn)

By darkomacan on 7/28/2008 6:16 PM

Da vidimo je li se na polju posla događalo išta što smijem reći, a ujedno bi možda nekoga moglo zanimati ... Dedlajn za sinopsis potencijalnog (0,6% vjerojatnosti da će se ostvariti) velikog projekta za 2008/9 još nije ušao u svoj zadnji dan, imam bar još tri dana fore da se pokušam uhvatiti i natjerati sjesti za stol ... Ali je zato zgotovljen scenarij za potencijalni prvi album "Port Silvera" kojeg crta Tonči!

Ako sudite po prvih dvanaestak stranica objavljenih dosad u Q STRIPU, možda se i ne radujete toj vijesti (osim što se radujete svakoj Tončijevoj stranici). Nu, od pete epizode, nacrtane i predviđene za Q16 kojemu se nadam u rujnu, zaplet se zgušnjava i niti priče isprepliću. Tako da bi to mogao biti jedan lijepi album na kraju ...

Sergej se također radi. Optimistični plan predviđao je 10. epizodu u lipnju, 11. u srpnju i 12. u kolovozu, kako bi Dekara odmah imao u rukama nulti te prvi broj planiranog "Sergej stripa", svog novog izdanja. ...
Read More »

By darkomacan on 7/23/2008 1:42 PM

Photobucket

(mcn)


 Print   
 šljaQa Minimize

 Print   
 linQovi Minimize

 Print   
 Arhiva Minimize

  
 Lista blogova Minimize

 Print   
Copyright 2009.-2012. by Darko Macan   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2024 by DotNetNuke Corporation