Search
Tuesday, July 23, 2024 ..:: Home ::..   Login
 Qontakt Minimize
Vrijeme je da obnovim ovu kućicu. Novi mail je thedarkomacan na gmejlu.

Odgovaram za a) 7-9 minuta, ako smislim neku glupost, b) 7-9 dana, u prosjeku, c) 7-9 godina ako vas baš ne volim.

 Print   
 muQtašenje Minimize
Da, na ovom sajtu ima BESPLATNIH STRIPOVA koji su rezultat bar tri radne aQcije i nekih trenutaka ludila. Pa krenimo od svježijih:

SELAMALEJKUM, GENERALE - Ej bounafajd grefik novel. Or ej nouvelet, et list.

PONEDJELJAQ - tjedni web magacin!

TENA U VREĆI - "moj je cijeli život qonceptuala"!

OBUQA - škola političke kariqature Vlade Šagadina: Bilo je časno živjeti sa "Carstvom hladovine"!

MAX JAGUAR - Kamen koji odbaciše graditelji postade kamen zaglavni!. Iz pasice Milana Jovanovića, dodavana iz ruke u ruku, raste pustolovina, nemilosrdno kritizirana za čitateljski užitak.

DUGIN IZAZOV - kolor bez kolora, jer je Matt Madden rekao da se tako mora. Link vodi na Forum gdje se svačiji prilozi talože.

OBRAČUN - je moja serijalizirana i krvava prepirka s brojnim kreacijama. Link vas vodi na Forum gdje strip možete čitati redom

PROJEKT STOTE STRANICE - razni ljudi, po izvornoj zamisli Jasona Turnera, adaptiraju 100. stranicu neke drage si knjige. Link vodi na Forum gdje se iste gomilaju.

NATRAG - je strip koji, na Mejinu inicijativu, hrpa manijaka crta a kako drukčije nego od zadnje pasice prema prvoj. Link vodi na Forum gdje je svih 40 i kusur pasica na okupu.

STRIP CITY - su meta-rasprave o mediju stripa nastale od ekipe znane kao "Regočevci". Klik kako biste svih 15 epizoda pročitali kronološki.

REGOČ - je legendarni strip po kojem su Regočevci dobili ime. Link ne vodi na Forum nego na javaskript, ali sva objašnjenja su vam ondje.

Najposlije, JASPIS - je strip kojeg sam crtao sa 17, 18 pa i s 23 godine, a objavio kad sam otvorio blog. Grozan je, ali je okej.:)

PS Hvala Markosu na javaskriptovima i Shuckeyju na sređivanje svega na Forumu!

***

Za još bespla stripova pogledajte: 24satnocrtanjestripa.com

 Print   
 Qatalog Minimize
Hover here, then click toolbar to edit content

 Print   
 Blogoreja Minimize
Author: darkomacan Created: 6/4/2009 1:31 PM
Lazanje njoki šperanca!

By darkomacan on 6/20/2012 8:18 PM

Stavio sam ovo u rubriku "Qasapnice" zato što volim rubrike, a ne zato što mislim da rad nužno zaslužuju kasapljenje. Ana Rebić je, naime, školarka na koju su utjecali svi od Disneya do Muncha, a strip koji je poslala (iz zdrave želje da svijet vidi čime se bavi) zanimljiv mi je po svojoj edukativnoj namjeni: ne znam hoće li se sva slova baš vidjeti na smanjenju, ali načinjen je kako bi njezinoj predškolskoj sestrični omogućio učenje brojeva. Na vam Ana!

Photobucket

(mcn)

By darkomacan on 12/4/2011 4:24 PM

Photobucket

***

Photobucket

***

Photobucket Read More »

By darkomacan on 8/8/2011 8:40 PM

Odavno nismo imali Qasapnicu pa se ne stidite naoštriti noževe i Fabijanu reći što mislite o njegovom stripu i ovostoljetnim tehnikama izrade istih.

Photobucket

***

Photobucket

*** E, sad ovdje dođe ona tupava virtualna i nepredvidiva granica broja karaktera u blogpostu zbog koje moram mljeti apsolutno nepotreban tekst kako ta ista granica ne bi legla usred koda za sliku i zblokirala sve. Moje isprike. ** ...
Read More »

By darkomacan on 12/7/2010 6:44 AM

Qasapnicu sam ustanovio negdje pri početku, i onda zanemario. Ali obećao sam Valentinu da ću strip, nastao po njegovom scenariju (i poslan mi ooodavno) dati na uvid svima i svakome te vas zamoliti da ga iskritizirate uzduž i poprijeko. Te, dakle, molim:

Photobucket
Photobucket

(A možete i Saši reći što mislite o crtežu.)

Read More »


 Print   
 šljaQa Minimize

 Print   
 linQovi Minimize

 Print   
 Arhiva Minimize

  
 Lista blogova Minimize

 Print   
Copyright 2009.-2012. by Darko Macan   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2024 by DotNetNuke Corporation