Search
Saturday, September 30, 2023 ..:: Home ::..   Login
 Qontakt Minimize
Vrijeme je da obnovim ovu kućicu. Novi mail je thedarkomacan na gmejlu.

Odgovaram za a) 7-9 minuta, ako smislim neku glupost, b) 7-9 dana, u prosjeku, c) 7-9 godina ako vas baš ne volim.

 Print   
 muQtašenje Minimize
Da, na ovom sajtu ima BESPLATNIH STRIPOVA koji su rezultat bar tri radne aQcije i nekih trenutaka ludila. Pa krenimo od svježijih:

SELAMALEJKUM, GENERALE - Ej bounafajd grefik novel. Or ej nouvelet, et list.

PONEDJELJAQ - tjedni web magacin!

TENA U VREĆI - "moj je cijeli život qonceptuala"!

OBUQA - škola političke kariqature Vlade Šagadina: Bilo je časno živjeti sa "Carstvom hladovine"!

MAX JAGUAR - Kamen koji odbaciše graditelji postade kamen zaglavni!. Iz pasice Milana Jovanovića, dodavana iz ruke u ruku, raste pustolovina, nemilosrdno kritizirana za čitateljski užitak.

DUGIN IZAZOV - kolor bez kolora, jer je Matt Madden rekao da se tako mora. Link vodi na Forum gdje se svačiji prilozi talože.

OBRAČUN - je moja serijalizirana i krvava prepirka s brojnim kreacijama. Link vas vodi na Forum gdje strip možete čitati redom

PROJEKT STOTE STRANICE - razni ljudi, po izvornoj zamisli Jasona Turnera, adaptiraju 100. stranicu neke drage si knjige. Link vodi na Forum gdje se iste gomilaju.

NATRAG - je strip koji, na Mejinu inicijativu, hrpa manijaka crta a kako drukčije nego od zadnje pasice prema prvoj. Link vodi na Forum gdje je svih 40 i kusur pasica na okupu.

STRIP CITY - su meta-rasprave o mediju stripa nastale od ekipe znane kao "Regočevci". Klik kako biste svih 15 epizoda pročitali kronološki.

REGOČ - je legendarni strip po kojem su Regočevci dobili ime. Link ne vodi na Forum nego na javaskript, ali sva objašnjenja su vam ondje.

Najposlije, JASPIS - je strip kojeg sam crtao sa 17, 18 pa i s 23 godine, a objavio kad sam otvorio blog. Grozan je, ali je okej.:)

PS Hvala Markosu na javaskriptovima i Shuckeyju na sređivanje svega na Forumu!

***

Za još bespla stripova pogledajte: 24satnocrtanjestripa.com

 Print   
 Qatalog Minimize
Hover here, then click toolbar to edit content

 Print   
 Blogoreja Minimize
Mar 15

Written by: darkomacan
3/15/2012 5:15 AM

Mislio sam lupit još jednu akciju danas, ali stvarno bi to bilo pretjerivanje: ta, tko radi više od dva dana tjedno? Ovdje sigurno nitko. Tako da ćemo to uskoro, a sad malo pospremanja foldera:

Ivan Hajek ima blog pa je dodan i u Qlan.

Ovaj tip je, ako sam skužio španjolski tekst kako spada, odlučio svih 5000 naslovnica svoga novoga albuma nacrtati ručno. A ja od šmekerskog dnevniQa na isti princip dosad prodao 16 komada ...:) No da, njegove su izvedivo neambiciozne, ali ih je 5 soma, i uz to se strip krasno zove (premda ne toliko krasno koliko cigara istoga imena).

Sjećate se kako su u Maurovićevoj "Kišovoj zagonetki" ubijali bijele medvjede? A sad - znanost iza tog principa! Linq by Picto.

Richard Thompson, crtač stripa Cul de Sac (koji mi je presličan po humoru da bi mi se stvarno svidio), boluje od Parkinsonove bolesti pa je nedavno na jednom projektu prikupljanja para za istraživanje iste kao prilog dobio ... prvi objelodanjeni crtež BIlla Wattersona u 16 godina. Zapravo, koliko mi je taj link u folderu, sad je već sedamnaest ...

I, na kraju, tko se usudi pofajtati s ninđom?!

(mcn)

Tags:

1 comments so far...

Re: Nalinquješ mi na nekoga ...

Fora mi je kod ninji - frajeri koji prihvate izazov na kraju bježe (ali ne kao curice), a biznismen i cure se hrabro suoče s novom situacijom. :)

By Manekineko on   3/15/2012 9:14 AM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment    Cancel  

  
 šljaQa Minimize
Stripovi u radu (zamišljeno/napisano/nacrtano):

Borovnica 7: 44/15/15
Maršal Bass 8: 54/54/18
Sergej: 504/288/288
Siva Kronika: 82/82/82
Slomljeni svemir: 192/104/104


Preuzeti prijevodi:
Nova 3
Prometeja 1-3
Francuzi razni

 Print   
 linQovi Minimize

 Print   
 Arhiva Minimize

  
 Lista blogova Minimize

 Print   
Copyright 2009.-2012. by Darko Macan   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2023 by DotNetNuke Corporation