Search
Saturday, September 30, 2023 ..:: Home ::..   Login
 Qontakt Minimize
Vrijeme je da obnovim ovu kućicu. Novi mail je thedarkomacan na gmejlu.

Odgovaram za a) 7-9 minuta, ako smislim neku glupost, b) 7-9 dana, u prosjeku, c) 7-9 godina ako vas baš ne volim.

 Print   
 muQtašenje Minimize
Da, na ovom sajtu ima BESPLATNIH STRIPOVA koji su rezultat bar tri radne aQcije i nekih trenutaka ludila. Pa krenimo od svježijih:

SELAMALEJKUM, GENERALE - Ej bounafajd grefik novel. Or ej nouvelet, et list.

PONEDJELJAQ - tjedni web magacin!

TENA U VREĆI - "moj je cijeli život qonceptuala"!

OBUQA - škola političke kariqature Vlade Šagadina: Bilo je časno živjeti sa "Carstvom hladovine"!

MAX JAGUAR - Kamen koji odbaciše graditelji postade kamen zaglavni!. Iz pasice Milana Jovanovića, dodavana iz ruke u ruku, raste pustolovina, nemilosrdno kritizirana za čitateljski užitak.

DUGIN IZAZOV - kolor bez kolora, jer je Matt Madden rekao da se tako mora. Link vodi na Forum gdje se svačiji prilozi talože.

OBRAČUN - je moja serijalizirana i krvava prepirka s brojnim kreacijama. Link vas vodi na Forum gdje strip možete čitati redom

PROJEKT STOTE STRANICE - razni ljudi, po izvornoj zamisli Jasona Turnera, adaptiraju 100. stranicu neke drage si knjige. Link vodi na Forum gdje se iste gomilaju.

NATRAG - je strip koji, na Mejinu inicijativu, hrpa manijaka crta a kako drukčije nego od zadnje pasice prema prvoj. Link vodi na Forum gdje je svih 40 i kusur pasica na okupu.

STRIP CITY - su meta-rasprave o mediju stripa nastale od ekipe znane kao "Regočevci". Klik kako biste svih 15 epizoda pročitali kronološki.

REGOČ - je legendarni strip po kojem su Regočevci dobili ime. Link ne vodi na Forum nego na javaskript, ali sva objašnjenja su vam ondje.

Najposlije, JASPIS - je strip kojeg sam crtao sa 17, 18 pa i s 23 godine, a objavio kad sam otvorio blog. Grozan je, ali je okej.:)

PS Hvala Markosu na javaskriptovima i Shuckeyju na sređivanje svega na Forumu!

***

Za još bespla stripova pogledajte: 24satnocrtanjestripa.com

 Print   
 Qatalog Minimize
Hover here, then click toolbar to edit content

 Print   
 Blogoreja Minimize
Jul 7

Written by: darkomacan
7/7/2012 12:37 PM

... za malo linqaškog zabušavanja. Haj'mo:

Zlatko Milenković radi web strip na svome fejsu (ne tetovira si ga na faci, nego ... aha, shvatili ste) dok Dekara prima oklade hoće li ovaj put Zlaja nadživjeti kobnu si 11. stranicu te za koliko.

I Lino Srčnik ima strip na fejsu te zaziva vašu ljubav i vašu mržnju, bilo kakvu reakciju uopće (imate .rar i .cbr opcije za daunloud, ako se isti i u čemu razlikuju).

I Hal Foster je na webu. Nije moderan kao prošla dva, ali možda je zgodno baciti oko na njegove rane Tarzan pasice (ne znam hoće li to biti u onim knjigama što se spremaju kod Darkwooda ili ne), a pogotovo na komentar o važnosti komentara za podizanje kvalitete čitanoga.

Koliko sam čitao, sviđao mi se izvorni Master Keaton, a Nagasaki i Uraawa su se sad dali u "remasteriranje", koje linqamo jer se druga epizoda događa u Dubrovniku. Linq by Manekineko.

Te, apropo novoga Q-a i mojih inačnih novinskih fascinacija, prilog o tome kako se u raznim dekadama uguživalo stripove u novine.

(mcn)

Tags:

2 comments so far...

Re: Prava je prilinqa ...

ReMasterovanje Keatona je skroz OK. Ali uz ogroman trud da razjasne šta se sve ovde dešavalo i ko je tu koga, zašto su namerno pogrešili u jednoj, nam ljubiteljima fudbala sa ovih prostora bitnoj činjenici: utakmica uopšte nije ni započeta? Da bi zaplet imao smisla? Eh, dobro, Urusawi sve praštamo.

By KuntaKinte on   7/7/2012 5:25 PM

Re: Prava je prilinqa ...

Re: Prava je prilinqa ...go da su mi qonacno stigli 20 Mentorovih stripova qoje mi je friend qupio jos u sijecnju!!! Yeeey za friendove #hvalimose :-)

By spade ace @fb on   7/7/2012 11:57 PM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment    Cancel  

  
 šljaQa Minimize
Stripovi u radu (zamišljeno/napisano/nacrtano):

Borovnica 7: 44/15/15
Maršal Bass 8: 54/54/18
Sergej: 504/288/288
Siva Kronika: 82/82/82
Slomljeni svemir: 192/104/104


Preuzeti prijevodi:
Nova 3
Prometeja 1-3
Francuzi razni

 Print   
 linQovi Minimize

 Print   
 Arhiva Minimize

  
 Lista blogova Minimize

 Print   
Copyright 2009.-2012. by Darko Macan   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2023 by DotNetNuke Corporation