Search
Saturday, January 28, 2023 ..:: Home ::..   Login
 Qontakt Minimize
Vrijeme je da obnovim ovu kućicu. Novi mail je thedarkomacan na gmejlu.

Odgovaram za a) 7-9 minuta, ako smislim neku glupost, b) 7-9 dana, u prosjeku, c) 7-9 godina ako vas baš ne volim.

 Print   
 muQtašenje Minimize
Da, na ovom sajtu ima BESPLATNIH STRIPOVA koji su rezultat bar tri radne aQcije i nekih trenutaka ludila. Pa krenimo od svježijih:

SELAMALEJKUM, GENERALE - Ej bounafajd grefik novel. Or ej nouvelet, et list.

PONEDJELJAQ - tjedni web magacin!

TENA U VREĆI - "moj je cijeli život qonceptuala"!

OBUQA - škola političke kariqature Vlade Šagadina: Bilo je časno živjeti sa "Carstvom hladovine"!

MAX JAGUAR - Kamen koji odbaciše graditelji postade kamen zaglavni!. Iz pasice Milana Jovanovića, dodavana iz ruke u ruku, raste pustolovina, nemilosrdno kritizirana za čitateljski užitak.

DUGIN IZAZOV - kolor bez kolora, jer je Matt Madden rekao da se tako mora. Link vodi na Forum gdje se svačiji prilozi talože.

OBRAČUN - je moja serijalizirana i krvava prepirka s brojnim kreacijama. Link vas vodi na Forum gdje strip možete čitati redom

PROJEKT STOTE STRANICE - razni ljudi, po izvornoj zamisli Jasona Turnera, adaptiraju 100. stranicu neke drage si knjige. Link vodi na Forum gdje se iste gomilaju.

NATRAG - je strip koji, na Mejinu inicijativu, hrpa manijaka crta a kako drukčije nego od zadnje pasice prema prvoj. Link vodi na Forum gdje je svih 40 i kusur pasica na okupu.

STRIP CITY - su meta-rasprave o mediju stripa nastale od ekipe znane kao "Regočevci". Klik kako biste svih 15 epizoda pročitali kronološki.

REGOČ - je legendarni strip po kojem su Regočevci dobili ime. Link ne vodi na Forum nego na javaskript, ali sva objašnjenja su vam ondje.

Najposlije, JASPIS - je strip kojeg sam crtao sa 17, 18 pa i s 23 godine, a objavio kad sam otvorio blog. Grozan je, ali je okej.:)

PS Hvala Markosu na javaskriptovima i Shuckeyju na sređivanje svega na Forumu!

***

Za još bespla stripova pogledajte: 24satnocrtanjestripa.com

 Print   
 Qatalog Minimize
Hover here, then click toolbar to edit content

 Print   
 Blogoreja Minimize
Aug 30

Written by: darkomacan
8/30/2012 8:48 AM

"Tiskarski stroj, radio, televizija, sateliti i sve to bezvrijednim su učinili umjerenu darovitost. Umjereno darovita osoba, koja bi prije tisuću godina bila ponos svoje zajednice, bila je prisiljena dići ruke i pronaći neki drugi posao jer je moderne komunikacije stavljaju u svakodnevno nadmetanje sa samim svjetskim prvacima."

Kurt Vonnegut, Jr., pisac (1922-2007)

Al' onda dođe internet i eto nam svakodnevnoga nadmetanja ne samo s umjereno darovitima već i onima potpuno bezvrijednima. Treba li reći tko pobjeđuje?

Sedamnaest sam godina na internetu. Bolji je nego ikad, naporniji nego ikad. Osjećam se kao da gubim bitku koju sam započeo kao ljubavnu aferu.

S druge strane, znate kakav sam u tjednima prije rođendana pa me ignorirajte. :)

(mcn)

Tags:

9 comments so far...

Re: Kurtoazija ...

"Poststrukturalizam, kompjutori i softveri za automatizaciju svega, digitalne kamere, internet i sve to bezvrijednim su učinili darovitost. Darovita osoba, koja bi prije trideset godina bila ponos svoje zajednice, bila je prisiljena dići ruke i postati rob tehnologije, samopromocije i prolaznih hirova jer je moderni uređaji stavljaju u svakodnevno nadmetanje sa gomilom kretena koji ne znaju ništa, ne razumiju ništa, ali imaju naizgled beskonačno mnogo vremena da se uroćuju sa drugima sličnima sebi kako bi se međusobno promovirali i svoje instagramirane fotografije na Fejsu proglašavali umjetničkim djelima, a svoju neizmjernu glupost svjetonazorom."

Jurica Starešinčić, poljoprivrednik (1979-2013)

By jurica on   8/30/2012 9:25 AM

Re: Kurtoazija ...

da se ulogiram, bih li imao opciju editiranja komentara i ispravljanja tipfelera?

By jurica on   8/30/2012 9:26 AM

Re: Kurtoazija ...

"Idiocracy" se ostvaruje.

By Dommy on   8/30/2012 9:28 AM

Re: Kurtoazija ...

Wow, Jurica je rođen 1979?

Ontopic: ne znam, jerbo sam "vlasnik" stranice pa mogu mrdati po svim komentarima, a ne samo po svojim. Isključivo u cilju stvaranja zavade i prometa, jasno. Možda će netko od logiranih umjeti odgovoriti na to pitanje.

By mcn on   8/30/2012 9:34 AM

Re: Kurtoazija ...

nisam gledao Idiocracy, ali ostvaruje se sve što je siroti Baudrillard (Bog mu daj pokoj duši lako :-))))) sa smiješkom od uha do uha najavljivao, a mi ga sirotog smatrali pesimistom i tipičnim francuskim pop-filozofskim šoumenom koji - eto - pretjeruje non stop i pokušava na sebe privući pažnju.

sve je dokumentirano i savršeno prikazano ovim stripom: http://www.happyplace.com/17145/the-depressingly-honest-truth-about-every-single-photo-on-instagram

ne jebe me toliko što idioti vladaju koliko što odjednom svi imaju potrebu od sebe raditi nekakve jebene projekte i ništa nikad ne kažu i ne rade bez da provuku kroz instagram filtere (valjda je metafora dovoljno jasna?)

By jurica on   8/30/2012 9:50 AM

Re: Kurtoazija ...

hitno nam treba sveobuhvatna hipsterektomija.
na svim poljima.

By Quelava on   8/30/2012 12:38 PM

Re: Kurtoazija ...

I Quelavin strip za ponedjeljaQ!

By mcn on   8/30/2012 12:57 PM

Re: Kurtoazija ...

sta jedan, po dva Quelavina stripa za ponedjeljak!! :)

By vjeran. on   8/30/2012 2:57 PM

Re: Kurtoazija ...

Kao ulogirani klijent, mogu reći da se ne može editirati postove. Također, sajt jako brzo zaboravi da sam ulogiran, čak i kad stisnem kvačicu na "remember login".

By Dommy on   8/30/2012 9:44 AM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment    Cancel  

  
 šljaQa Minimize
Stripovi u radu (zamišljeno/napisano/nacrtano):

Borovnica 7: 44/15/15
Maršal Bass 8: 54/54/18
Sergej: 504/288/288
Siva Kronika: 82/82/82
Slomljeni svemir: 192/104/104


Preuzeti prijevodi:
Nova 3
Prometeja 1-3
Francuzi razni

 Print   
 linQovi Minimize

 Print   
 Arhiva Minimize

  
 Lista blogova Minimize

 Print   
Copyright 2009.-2012. by Darko Macan   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2023 by DotNetNuke Corporation