Search
Tuesday, June 06, 2023 ..:: Home ::..   Login
 Qontakt Minimize
Vrijeme je da obnovim ovu kućicu. Novi mail je thedarkomacan na gmejlu.

Odgovaram za a) 7-9 minuta, ako smislim neku glupost, b) 7-9 dana, u prosjeku, c) 7-9 godina ako vas baš ne volim.

 Print   
 muQtašenje Minimize
Da, na ovom sajtu ima BESPLATNIH STRIPOVA koji su rezultat bar tri radne aQcije i nekih trenutaka ludila. Pa krenimo od svježijih:

SELAMALEJKUM, GENERALE - Ej bounafajd grefik novel. Or ej nouvelet, et list.

PONEDJELJAQ - tjedni web magacin!

TENA U VREĆI - "moj je cijeli život qonceptuala"!

OBUQA - škola političke kariqature Vlade Šagadina: Bilo je časno živjeti sa "Carstvom hladovine"!

MAX JAGUAR - Kamen koji odbaciše graditelji postade kamen zaglavni!. Iz pasice Milana Jovanovića, dodavana iz ruke u ruku, raste pustolovina, nemilosrdno kritizirana za čitateljski užitak.

DUGIN IZAZOV - kolor bez kolora, jer je Matt Madden rekao da se tako mora. Link vodi na Forum gdje se svačiji prilozi talože.

OBRAČUN - je moja serijalizirana i krvava prepirka s brojnim kreacijama. Link vas vodi na Forum gdje strip možete čitati redom

PROJEKT STOTE STRANICE - razni ljudi, po izvornoj zamisli Jasona Turnera, adaptiraju 100. stranicu neke drage si knjige. Link vodi na Forum gdje se iste gomilaju.

NATRAG - je strip koji, na Mejinu inicijativu, hrpa manijaka crta a kako drukčije nego od zadnje pasice prema prvoj. Link vodi na Forum gdje je svih 40 i kusur pasica na okupu.

STRIP CITY - su meta-rasprave o mediju stripa nastale od ekipe znane kao "Regočevci". Klik kako biste svih 15 epizoda pročitali kronološki.

REGOČ - je legendarni strip po kojem su Regočevci dobili ime. Link ne vodi na Forum nego na javaskript, ali sva objašnjenja su vam ondje.

Najposlije, JASPIS - je strip kojeg sam crtao sa 17, 18 pa i s 23 godine, a objavio kad sam otvorio blog. Grozan je, ali je okej.:)

PS Hvala Markosu na javaskriptovima i Shuckeyju na sređivanje svega na Forumu!

***

Za još bespla stripova pogledajte: 24satnocrtanjestripa.com

 Print   
 Qatalog Minimize
Hover here, then click toolbar to edit content

 Print   
 Blogoreja Minimize
Dec 21

Written by: darkomacan
12/21/2011 6:55 AM

... su ti linqovi, ali kad sam čovjek od dedlajna pa me pred tako očiti dedlajn kao što je kraj godine uhvati panika da bi trebalo završiti bar još nešto i onda blog malo pati jer mi je mozak na sve strane pa se izvlačim starim stripovima, tekućim recenzijama i novim linkovima. Pardon.

U tome što me oduševljavaju stvari koje sam ne bih nikad uspio napraviti, dobro je što mi stvari za oduševljavanje tom logikom nikad neće presahnuti. Khm. zaboravio sam čiji je linq.

Picto je našao zanimljiv francuski model čoporoborativnog web-stripa. 70 ljudi ga je radilo, razgranavajući osnovni lik u sapunicu (a da kako drukčije), idu i knjige poslije, a netko im možda i plati tu pretplatu od dva i po ojra mjesečno. Kod nas, sve se bojim, to ne bi funkcioniralo, ali ne samo zato što nam još nisu uveli ojre.

Ima nekih crtača za koje mi je skoro svejedno što crtaju, samo neka crtaju. Recimo Edmond Baudoin. Linq valjda by Comics Reporter.

Profa je na SF signalu našao kartu toka za snalaženje među 100 najboljih SF naslova po nečijem već izboru. Fućkaš izbor, karta je zakon!

Mogu li proći linqovi bez ManekiTEDneko? Ne! A znate i što me obično dirne: zakon velikih brojeva zbog kojeg i čovječanstvu štogod katkad pođe za rukom. Ako vam se i ne gleda cijeli prilog, i prvih pet minuta će vam biti dovoljno.

(mcn)

Tags:

2 comments so far...

Re: Izi vej aut ...

Baudoin. Na momente vuče na Sitara.
:)

By Štef on   12/21/2011 3:30 PM

Re: Izi vej aut ...

Ti Francuzi su prokleti plagijatori.

By mcn on   12/21/2011 4:48 PM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment    Cancel  

  
 šljaQa Minimize
Stripovi u radu (zamišljeno/napisano/nacrtano):

Borovnica 7: 44/15/15
Maršal Bass 8: 54/54/18
Sergej: 504/288/288
Siva Kronika: 82/82/82
Slomljeni svemir: 192/104/104


Preuzeti prijevodi:
Nova 3
Prometeja 1-3
Francuzi razni

 Print   
 linQovi Minimize

 Print   
 Arhiva Minimize

  
 Lista blogova Minimize

 Print   
Copyright 2009.-2012. by Darko Macan   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2023 by DotNetNuke Corporation