Search
Sunday, April 02, 2023 ..:: Home ::..   Login
 Qontakt Minimize
Vrijeme je da obnovim ovu kućicu. Novi mail je thedarkomacan na gmejlu.

Odgovaram za a) 7-9 minuta, ako smislim neku glupost, b) 7-9 dana, u prosjeku, c) 7-9 godina ako vas baš ne volim.

 Print   
 muQtašenje Minimize
Da, na ovom sajtu ima BESPLATNIH STRIPOVA koji su rezultat bar tri radne aQcije i nekih trenutaka ludila. Pa krenimo od svježijih:

SELAMALEJKUM, GENERALE - Ej bounafajd grefik novel. Or ej nouvelet, et list.

PONEDJELJAQ - tjedni web magacin!

TENA U VREĆI - "moj je cijeli život qonceptuala"!

OBUQA - škola političke kariqature Vlade Šagadina: Bilo je časno živjeti sa "Carstvom hladovine"!

MAX JAGUAR - Kamen koji odbaciše graditelji postade kamen zaglavni!. Iz pasice Milana Jovanovića, dodavana iz ruke u ruku, raste pustolovina, nemilosrdno kritizirana za čitateljski užitak.

DUGIN IZAZOV - kolor bez kolora, jer je Matt Madden rekao da se tako mora. Link vodi na Forum gdje se svačiji prilozi talože.

OBRAČUN - je moja serijalizirana i krvava prepirka s brojnim kreacijama. Link vas vodi na Forum gdje strip možete čitati redom

PROJEKT STOTE STRANICE - razni ljudi, po izvornoj zamisli Jasona Turnera, adaptiraju 100. stranicu neke drage si knjige. Link vodi na Forum gdje se iste gomilaju.

NATRAG - je strip koji, na Mejinu inicijativu, hrpa manijaka crta a kako drukčije nego od zadnje pasice prema prvoj. Link vodi na Forum gdje je svih 40 i kusur pasica na okupu.

STRIP CITY - su meta-rasprave o mediju stripa nastale od ekipe znane kao "Regočevci". Klik kako biste svih 15 epizoda pročitali kronološki.

REGOČ - je legendarni strip po kojem su Regočevci dobili ime. Link ne vodi na Forum nego na javaskript, ali sva objašnjenja su vam ondje.

Najposlije, JASPIS - je strip kojeg sam crtao sa 17, 18 pa i s 23 godine, a objavio kad sam otvorio blog. Grozan je, ali je okej.:)

PS Hvala Markosu na javaskriptovima i Shuckeyju na sređivanje svega na Forumu!

***

Za još bespla stripova pogledajte: 24satnocrtanjestripa.com

 Print   
 Qatalog Minimize
Hover here, then click toolbar to edit content

 Print   
 Blogoreja Minimize
Aug 28

Written by: darkomacan
8/28/2008 6:54 AM

Ima nekih poslova o kojima rijetko ili nikako ne pričam. Povodi mogu biti različiti, ali razlog je uglavnom isti: u konačnici nisam zadovoljan rezuiltatom. Ne da očekujem od sebe da briljiram u svemu, ali očekujem postići minimalne ciljeve zadane za pojedini projekt, ponekad postavljene nisko, ponekad više.

Banka je jedan od tih projekata o kojima ne pričam, bar dok me vječna glad bloga nije natjerala posegnuti u dubine arhiva. Što je "Banka"? "Banka" je mjesečnik koji se bavi očiglednim temama i mene su jednom onamo pozvali jer su zaključili da je Oto Reisinger (!) staromodan i htjeli su nešto drugo. Ja naravno pojma nemam o bankarstvu, dnevnoj politici ni ekonomiji, a ujedno i katastrofalno farbam (a ovo je trebalo biti u boji), ali frilenser nikad ne kaže "ne" ako ima razloga reći "da". Pare se bile okej, ego podraškan činjenicom da dolazim nakon Ota i - prihvatio sam.

Uz to, činilo mi se sve skupa dobrom prilikom da uvalim strip tamo gdje je do jučer bila karikatura. Pa sam tako napravio što sam napravio (primijetite zabušavanje kako bih što manje kolorirao) i stvar je objavljena više-manje bez problema.

Photobucket

Bili smo spremni za drugi nastavak, o čemu idućeg četvrtka!

(mcn)

Tags:

1 comments so far...

Re: Telenovela: Zarobljenik Banke! (epizoda 1/29)

LOL, dobra. :)

By Dommy on   8/28/2008 1:29 PM

Your name:
Title:
Comment:
Add Comment    Cancel  

  
 šljaQa Minimize
Stripovi u radu (zamišljeno/napisano/nacrtano):

Borovnica 7: 44/15/15
Maršal Bass 8: 54/54/18
Sergej: 504/288/288
Siva Kronika: 82/82/82
Slomljeni svemir: 192/104/104


Preuzeti prijevodi:
Nova 3
Prometeja 1-3
Francuzi razni

 Print   
 linQovi Minimize

 Print   
 Arhiva Minimize

  
 Lista blogova Minimize

 Print   
Copyright 2009.-2012. by Darko Macan   Terms Of Use  Privacy Statement
DotNetNuke® is copyright 2002-2023 by DotNetNuke Corporation